Do you want a cookie-?

Hej allihopa!

Är gästbloggare idag hos Isabelle. För er som inte känner mig så är det jag som är Lilli, har nämnts ett antal tidigare gånger i bloggen ;-) *stolt* 
Är mätt. Har ätit massa kakor :( men jag skyller på Isabelle och Christian om A och B upptäcker höhö... men de har faktiskt ätit många också! Men inte lika många som jag. Är duktig på det måste jag säga. En av mina starkaste sidor: ATT TA FÖR MIG AV GOTT SNACKS! :-D 

Jag har tappat bort mina träningsskor också :( skulle ha gått en promenad i regnet i dag till friskis men icke sa nicke. Ingen träning för min del utan ett par sköna pjucks på fossingarna! Ytterligare en utgift den här månaden, att införskaffa sig ett par nya träningsskor.  
Snart ska jag och broder Daniel till vår kusin Niclas och hälsa på. Vi ska se den nya Wallander filmen! Efter det ska jag hem till mina underbara pojkvän Ludwig. Är glad att jag träffat honom. Han får mig att må bra. Dessutom är han en riktig klippa på matte b också och så är han riktigt tålmodig med mitt ibland turbulenta humör ;-)

Hääänder i helgeeeen rååååå???????? Jag ska jobba ffs!! Kanske hey baberiba kväll imorgon med Martha 
Stewart?? ;-)

 image52
En bild från vår härliga tid med Täm. I really miss you baby-!!

Isabelle sitter i bakgrunden och garvar åt någon tråkig serie. Med ruffsigt hår och käkar Billys pizza. En riktig dagen efter brutta!

Men nu ska jag hem och hämta Matematik från A till C boken! Sedan bär det av till Nucke med en audi bil! Jag ska så klart köra. Är så skönt att äntligen fått körkortet! :-)

So long flaggstong!

PUSSAR FRÅN LILLAAAAH!

kommentera gärna ;-)


Håll dig på replängds avstånd!

Blaaaaahhh! Hela mitt inlägg raderades så jag pallar inte skriva så mycket.
Ikväll är det iallafall partaj för Lillan. Middag med massa tjejer och sedan utgång. Kommer bli grymt kul. Dock inte lika trevligt att jag jobbar imorgon från kl 15.00 till stängning! Som sagt, man ställer väl upp för laget :)

Nu ska jag fixa mig.
.

image50
Mitt härliga företag vi hade i skolan. RullerCoaster UF ;D

.

Till en av de viktigaste personerna i mitt liv:


No man is ever worth your tears.
And if he is, he will never make you cry...


.

Lyckad reuinon?

Nää, nu måste jag bara göra ett statement.
Såg Spice Girls nya video häromdan. Jiiiiises! Vilket jippo. Undrar om de har något annat motiv med "the reunion" än att tjäna pengar?.
Så mesigt. Mesig låt (funkar väl, men MESIIIG!) Mesiga kläder, missförstå mig rätt, de har skitsnygga kläder, men för att vara Spice Girls (tidernas största engelska "band" sen Beatles) så är det ingenting. Vad hände med deras crazy lila och grönglittrande utstyrlsar och Geris brittiska flagg "klänning"?. Jag är upprörd.
I bildlayoten i videon framgår det ju klart och tydligt att den som är mest känd får synas mest. Förr i tiden fick Victoria knappt en skymt. Hon fick aldrig sjunga och hon fick alltid vara lite i skymundan. I den här videon (och under deras promotion över huvud taget) är det ju Victoria som lyser starkast. Antagligen för att hon är ett av nutidens starkaste varumärken. Hon får ju till och med sjunga! Mel B, som på den gamla goda tiden var en av de mest framstående i Spice Girls, märks ju knappt av. Hon sjunger ju bara i refrängen.

Nåväl. Skåda, begrunda och döm själva. Alla har rätt till en egen åsikt. Nu har jag vädrat min...Seriöst alltså, Spice Girls, vad hände?




De var ju grymma! Varför ändra ett vinnande koncept?

Drömmar om lycka, drömmar om guld...

Vilken härlig helg som flutit förbi.
I Fredags direkt efter jobbet drog jag, Ellinor och Isabelle ut och mötte upp Lilli och Pony och Isabelles kompis Gabby. Vi tog oss till Kungsgatan, K-15 (sugigt ställe, men då vi fick inträdet gratis gjorde det inte så mycket).
Där inne befann sig redan Ludde, Phille, Tommy och CO. Dansade ett bra tag, men då det var dålig musik bestämdes det att vi skulle dra vidare. Ellinor ville såklart gå på svartklubb, och vi frågade vakterna på några ställen vart det fanns. Allla sa att det skulle finnas ett på Surbrunnsgatan (under Vanilla?) så på vägen mot vårat mål tappade vi alla bort varandra och tillslut befann jag mig med Isabelle och Ellinor i en hotelllobby. Vi ville ha ett dubbelrum men det skulle tydligen kosta 1300, så det blev det inte.
Vi gick från Stureplan till Odenplan! En bra bit, speciellt då alla hade tolv centimeters klackar på sig.
Halva vägen tillbaka från Odenplan tog vi iallafall en Taxi. Skulle till Berzelii Bar som vi trodde hade öppet till fem, men så var icke fallet. Gick till Berns, men där hade de stängt insläppet då kl. var halv 3. Så därifrån bar det av till Soap Bar på Nybrogatan där R och T befann sig. En askul kväll måste jag säga. Med vår stadsvandring.
I Lördags var jag väldigt bakis, R köpte pizza, men varken han eller jag åt. Sen låg vi i sängen och kollade på Hairspray (den nya). Den var ju riktigt bra måste jag säga.
I lördags var det tjejmiddag hos Louisa med smink och otroooligt god mat, och gott vin. Hon är en riktig vinkännare.

Ja, har jobbat endel. Idag är jag dock ledigt. Mycket skönt. Det är massa fin snö ute också. We like. Om man har varma kläder dåra. "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder". Hur många gånger har man inte hört den? Fast det ligger ju faktist något i det...
.



Den är rikgtigt bra. Fast kan det bli annat med Michelle Pfeiffer och John Travolta utklädd till kvinna? Nästan i klass med orginalet, men ingen slår ju Debbie harry ;)

En kassörskas observationer.

En pappa och hans femårige son storhandlar. Pappan är trött och vill komma hem så snabbt som möjligt. Sonen har tre kastanjer som han tydligen har hållt på med ett bra tag då pappan är mycket irriterad på sonens påhitt.
Pappan- Ta bort kastanjerna från rullbandet, jag säger inte åt dig en gång till!
Sonen- Men dom vill åka!
Sonen går och ställer sig längst ner vid rullbandet där varorna packar sig tätt. Han slänger ut kastanjerna över alla varorna.
Sonen "exalterad"- Om jättelänge när någon plockar upp all mat kommer dom att hitta massa ruttna kastanjer!


Haha, fyfan vad jag garvade. Han var så söt. Vågade dock inte skratta så mycket då pappan verkade något tjurig.
Har precis stekt pannkakor. De blev goda, as always. Jag är en grym kock :)


"Det är det minsta du kan göra!"

What a woman!

Nu vet jag hur jag ska se ut på Halloween nästa år iallafall.
Älskar den här filmen. Den är så mysig. Speciellt när det snöar.

image47

By the way ska det bli snö på lördag, fan vad mysigt!

.

Beslutsångest...

Vet inte hur jag ska göra. Ska jag åka in till staden nu för att klippa mig. Vet inte om jag orkar. Är ju där inne nästan varenda dag. Känns inte som man vill dit på sin lediga dag. Fast jag vill ju klippa mig! Det är ju extra deppigt att det är nästan mörkt nu också.
Vad ska man ta sig till?
Dagens I-landsproblem eller?
Nää men seriöst. Jag kan ju ta det imorgon. Börjar inte förns 16.00. Fast jag vill ju sova så länge som möjligt då vi ska ut på kvällen. Då vill man ej vara trött.

Kanske ett onödigt inlägg men jag måste vänja mig vid att skriva lite oftare. Är så dålig på att uppdatera. Well, well. Får se hur jag gör. Lutar åt att jag stannar hemma och åker in tidigare imorgon istället. Eller....jag vet inte. Hmm..jaja, får se hur jag gör :)


Time is precious and it's slipping away
And I've been waiting for you all of my life


.

Congratulations and celebrations!

Idag fyller min lilla filur Lilli år! 19 barre! Det är inte dåligt. Igår, för exakt tre år sen var vi på Ankans fest. Jag var dock tvungen att gå hem då jag släpade på en tjurig kille, hmm, svunna tider. Iallafall. Lilli kom inte hem förns typ kl 6 på morgonen (på hennes födelsedag då, alltså idag för 3 år sen bla bla.) Hennes föräldrar var helt tokiga och bara skällde på henne. Stackare, fick ett sms av henne "16 suger!". Haha, som sagt gamla, dock så roliga, tider! Nu är allting bra iallafall för nu är hon så stor. Ett år kvar till glasbanken :)

Ska till jobbet om ett tag. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker faktist fortfarande att det är sktkul där. Speciellt när alla vännerna *utryckningspolisröst* är där. Det är kul annars också, får ju träffa massa kändisar.
Om någon är intresserad så har faktist dessa folks handlat hos mig:
~ Jean Pierre Barda
~ Lennart Jähkel
~ Nån barn-programs Kattis
~ Stina i Rederiet och feministen i Tillsammans
~ Producenten från Hey Baberiba
~ Idol-Ville (wow, vilken kändis)

Inte dåligt va? Kajsa Bergkvist är dessutom stammis hos oss. Har dock inte haft henne men det har både Isa och Ellinor. Pålitliga källor.
Nu kommer Lilli förbi. Ska bjuda henne på tonfisk mackor.

image46
Ellinor och Jag från våran "Straight from work" kväll. Knappt nåt smink, ingen hårfixning. Nothing. Det var dock en av de roligaste kvällarna på länge. Kanske för att man inte hade några förväntningar :)
Varning! sjukt dålig bildkvalité (kanske ni redan har märkt ;))


Vänd aldrig om när du ser ett hinder.

Jag får ångest när jag ser folk som uppdaterar sina bloggar stup i kvarten. Hur orkar de? Vad skriver de om? Jaja, får väl bara ta och gilla läget, im not made for this. Men jag kämpar på endå (oj, vilken ansträngnng!)
Helgen har varit kanon. Mest arbete men även partaj. Var med min pappas jobb i fredags. Först på Söderhof sen "Ett ställe". Kvällen var skitkul, och grädden på moset var ju att det började snöa på nattkröken. Fan vad mysigt det var.

Annars då...Sitter här med en ansiktsmask. På sin lediga dag (som är ganska få) måste man unna sig lite mys. Väntar på att mina avocados ska mogna så jag kan göra guacemole. De ligger i Trixis värmelampa nu. Det fungerar faktist. Var ju två avocados för 10 på jobbet i veckan så jag kunde inte stå emot.

Återigen ska jag klippa mig och färga håret. Måste bara klämma in det någonstans. Eller, man får väl prioritera det rättare sagt, mitt hår börjar bli riktigt slitet.

Nää, nu ska jag tvätta bort gegget i fejan. See ya!

image45
När Isa (inte jag) blir haffad av väktarna. Sekunden efter fotot tagits: "Vafan, tar ni kort?! Jag vill INTE vara med på nåt kort!!" Haha, har de inget bättre för sig? :P

.

RSS 2.0