Jag har kört hela natten och jag vill inte bli störd!


Jag vet en sak om dig och mig...


image37


...vi kommer alltid att hålla ihop!


When you´re high you never, ever wanna be down!

Återkommande, ständigt, så känner jag rätt så flow nu. Undrar vem som kom på det fjantiga ordet. Lärde mig det på psykologin i ettan. Är ändå en ganska bra benämning på de tillfällen man känner sig lugn och samtidigt helt upprymd. Lycklig kanske, med ett annat vokabulär.

En årsdag idag. Av något som dött. RIP, ölen, fjortisen, alla skällsord. Inget att spilla tid på. Kul om det ringde kl 12.00, who knows ;)

Har ett jobb på G. Vill egentligen inte ha något, men ibland får man vika sig för systemet.
Nu undrar mamma hur Facebook funkar. Fattar mig inte så mycket av det jag heller. Bara att det är ju sjukt mycket bättre än fjortis-fitt-crew playahead. Pa suger! Ursäkta mina ordval, men det är så otroooligt tråkigt.

Nu ska jag tala med min vän!


Tiden går så fort, man glömmer lätt saker man gjort.



.

Så sant som det är sagt.





Där hjärnan tar slut, tar nävarna vid...



.

Do you know where you are?

image33








                                     
     
Paul "Starchild" Stanley


You are in the jungle baby!


Clover, läggdags!

Nu var det aslängesen jag skrev igen! Jag är nog inte så mycket av en bloggmänniska. Kommer små sporadiska inlägg då och då.

På fredag blire efterlängtad shopping, hela dan! Wohoo :D

nää, jag pallar fan inte.

Tjarrå!


Duktig jag är.

Håller på med mitt CV. Fan vad jag är duktig. Det blir himmmmlans bra.
ÄÄÄÄÄÄrika va här förut. Vi kollade på Jönsson ligan.
Nu är Lilli medlem i på Facebook också. Grattis Lilli!

Är en hard working woman denna veckan. Förra veckan också. Bara igår jobbade jag 15,5 timmar!!! Fan för alla pengar jag kommer få, om det blir några.

Nu måste jag koncentrera mig faktist.
Peeekar in att jag längtar (såklart) till helgen. Men även till denna vecka som kommer flyta förbi.



"Mot reeeeeplokalen!"

Sliten? Jesss...

Hörde precis ett högt "NEEJ!" där nerifrån. Pappa kollar på nån sportfåntratt grej. Det är så tråkigt. Jag är så bakis by the way. Ussh. Jag som skulle uprätthålla min nya livsstil. Men får bättra på den ikväll istället. Phille fick stanna bilen två gånger idag för att jag skulle spy. "Du spyr fan inte i bilen!" Haha. Spydde bakom nåns brevlåda istället. Trevligt va?
Ja, igentligen orkar jag inte skriva något för jag har pannknack som fan men, det var ju ett tag sen jag skrev så jag får väl hålla till godo.

Eller, nee...orkar inte. Ska nog lägga mig ner en stund och vila tills kvällens bravader.



"Puss och akta dig för fåglarna!"



You released the fucking fury!

Måste få dedikera detta inlägg till min nya favoritsida. http://www.vadargrejen.se/. Så sköna grejer. Killen har verkligen för mycket fritid. Men det är desto roligare för mig. Om man ska beskriva en del av min humor s är det bara att gå in på den där sidan. Så rolig, om man förstår det humoristiska i det, vill säga.

Om jag nu ska göra mitt eget "Vad är grejen?" inlägg, så vill jag belysa detta ämne som jag och min vän har grunnat på.
I den nya "svenska" filmen "Ett öga rött" (som jag varken har sett eller vill se, räcker med att man har sett trailern) så frågar "den fina guzzilagon" killen som kan alla balla ord vad flagga heter på hans "språk". Han svarar att det heter "Fladderiflaggish".
Nu till Vad är grejen.
För det första: Vad fick hon flagga ifrån? Varför vill hon veta vad flagga betyder? Helt och hållet onödigt (nu har jag ju inte sett filmen, hon kanske har någon flaggmani, vad vet jag) men ändå. Flagga? Inte typ "Jag älskar dig" eller "Hej på dig". Flagga? För mig helt obreglipligt.
För det andra undrar jag över själva vokabuläret "Fladderiflaggish". Måste det alltid vara en flagga som "fladdrar" Tänk om det är en flagga som hänger på väggen då? Är det också en "fladderiflaggish" eller bara en "flaggish"? Det måste ju vara otroligt jobbigt att alltid säga "Fladderiflaggish". Varför  säga ett ord som är mer än dubbelt så långt som det ursprungliga ordet.
 
Förhoppningsvis är de ironsika med hela processen. Vi kanske har stört oss för mycket på detta och bör nog ta det med en nypa salt. Tyckte bara att det var roligt att filosofera inom ämnet.


Nää, nu bär det av mot grönare marker.


See you in Tokyo, bitch!

RSS 2.0