Long time, no seen.

Nu var det jävligt längesen jag skrev. Har inte haft tid helt enkelt. Det har jag verkligen inte. Av rätt många anledningar. Alla lika bra förstås :) Typ iallafall.
Om jag skrev att jag hade flow förut så vet jag inte vad jag ska kalla det nu. Som jag och Lilli snackade om idag: "det var det bästa vi kunde ha gjort i våra liv". Känner verklogen så. Alltid när man kommer in i nya skeden i livet är det verkligen underbart. Omväxling förnöjer verkligen.

Jag och min kära väninna Louise har också börjat med en ny livsstil. Vet inte hur jag ska förklara den. Kan nog vara rätt komplicerat för utomstående att förstå. Kort och koncist kan jag ju säga att vi ska ta hand om oss själva. Ja, rätt bra beskrivning...

Helgen, helgerna....var ett tag sen jag skrev ju, har varit absofuckinglutley great! Förra helgen kom ju Erika hem. fan vilken skön helg det var. Va full nonstop hela helgen (inte för att det nödvändigtvis skulle vara det roliga) men iallafall. Vi hade ju välkommen hem partey för henne. Skitkul att träffa alla roliga människor. Erkkis sköööna brorsa, och Frallan förstås ;) Och min Haj. Hade ju lite beslutsångest, men det ordnade sig till det very bästa.
Vinade hela söndagen också, Eva är så söt.

Denna helg har varit asnajs den med. Var först på Gröne Jägarn (som vanligt) och sjöng kareaoke till och börja med. Sen drog vi till Kellys, vilket var jävligt lyckat. Efterfekke i HighValley (såklart). På lördagen gick jag och Lollo och Jonas (känns för seriöst att säga ett riktigt namn, vi brukar alltid ha smeknamn på folk) runt i Högdalen hela dagen, Satt i solen och åt pizza och så vidare. Kom hem och dushade och fixade iordning mig på nytt för att glida på kräftskiva at tåååmmmiiiieeesss place. Blev också lyckat, förutom endel fylleångest (dock inte från mig, yes!). Mysigt var det iallafall att sova med min lilla sötnos. "Jag vill läsa en del ur den här boken för dig". Haha, du är så söt.

Ja, det var ju velldannnsss trevlig information. Bra att jag skrev upp det iallafall, nu när jag hade lite tid över.
Bilder finns det hur mycket som helst av. Lägger nog upp dem i bilddagboken inom sinom tid.


"Jag menar fan att allt bara är fel jämt och jämt och jämt!
Tekniken hit och sms dit och jävla skit hit å dit!"


Mousserande = minneslucka

Det är nu fastställt. Dricker man mousserande vin så kan det nästan aldrig bli bra. Minnesluckorna flödar. Dessutom drack vi det så fort också. Var ju så nojiga att Roffe skulle komma, haha.
Kvällen var iallafall mycket lyckad. Firade Bea först med tårta och saft :) Hon är så söt. Sen inhandlades det dryck (mousserande ap-vin) på the big systembolag på klaravägen eller vad det heter. Där vid T-centralen. Mycket sluskiga människor var det där inne måste jag säga. Ja, orkar inte beskriva hela kvällen i detalj. Kan ju säga igen att den var väldigt bra, bortsett från minnesluckorna, dåra.
Ikväll blir det desto värre mer mousserande (fattar inte varför jag köpte så mycket) men iallafall. Får väl dricka det med måtta. Erika kom ju hem igår från Florida. Hon har varit där ett år! Kommer kännas helt skumt, man har inte träffat henne på ett år liksom. Mycket har förändras. Faktist till det bättre måste jag säga.

Mor och far håller på att förbereda för sitt poolparty. Så m nån vill partaja så är det här det blir. Haha, skojja bara. Då kanske den arga pappan blir ännu argare. Både jag och Lilli konstaterade igår att vi faktist blev lite rädda på riktigt när han kom och röt i dörren. Men vi klandrar honom inte.

Jag kan ju säga så mycket som det här: Mitt liv just nu = Flow. I'm walking on sunshine! Allt känns så otrrrrooooligt bra. Skulle velat gå på Hanoi Rocks ikväll och offrat nån intimare kroppsdel för att träffa Mike Monroe men det löser sig. Man kan inte få allt roligt här i livet. Räcker så bra som det är nu.


image29

"Hanoi Rocks, ett finskt glamrockband grundat 1979. Hanoi Rocks nådde aldrig samma stjärnstatus som de senare banden Mötley Crüe eller Poison. I musikkretsar hyllas de trots det som föregångare inom genren och har förutom de tre ovan nämnda inspirerat grupper som Guns N' Roses, Skid Row, Backyard Babies, The Hellacopters, HIM och Flaming Sideburns. Bland annat har medlemmar av Guns n? Roses och Poison sagt att deras band inte skulle ha funnits utan Hanoi Rocks. Enligt Encyclopedia of Heavy Metal har inget band förutom Aerosmith haft så stor betydelse för glamrocken som Hanoi Rocks."


Född till kung och döpt i champagne!

För ungefär två år sedan fick jag en bok av min kära vän Louise. Den hade hon gjort helt själv, och den handlade om...mig! Eller ska vi säga mitt forna (som ibland kommer fram med hjälp av alkoholen) alter ego Sören Jr. Boken är ungefär 12 sidor lång och inhåller massor med roliga saker. Om jag är deppig nån gång tar jag fram den och får mig verkligen många glada skratt. Nostalgi när den är som bäst.

"Musik, alkohol, fest. Ja, Sören kunde de punkterna som ingen annan. Kungen själv levde som en rockstjärna i symbios med sin vapendragare. Från Nina Hagen till Tommy Nilsson. Från Sthlm 7,2:er till dyraste champagne! Också Joyciethan dårå!"

"Pudelrock is the shit! gimme, gimme, gimme! (kupar händerna och drar dem snabbt emot mig)"

"Den 28 oktober gjorde Sören Karlstad osäkert. Fanns det verkligen ingenting denna levande partymaskin drog sig för...???"



Haha, allt är ju bara för skönt. Kommer komma en uppdatering med en lååång intervju med Sören själv. Hinner dock inte skriva den nu. Ska iväg på ett...hmmm..ärende ;)


image28

Huuuundra proceeent GAGGA!

Kickstart my heart, hope it never stops!

Helgen har gått. Den var väldigt underhållande. Faktist. Hände mycket roliga saker ute i Waxholm. En del liiite för roliga för att förtäljas så här öppet. Jag kan ju säga så mycket som att Koskenkorva Minttu var en riktig hit. "Vafaaaan! Tänker du köra upp en gaffel i halsen på mig?!??!" Haha, stackare!

Jag var hos tandläkarn idag (intressant?). Haha. Jag har så välldans fina tänder. Säger herr Anders jämt. Piercingen är dock ingen hit. Ryktena om att de slår sönder tänderna är ju befogade. Får väl ta ut den snart. har haft den i två år nu iochförsig. Så det börjar nog bli dags snart.

Snart ringer Lilli. Hon och jag och Sandra ska ha fäälmkväll. Skvallra igenom helgen. behövs alltid. Gud så kul :D:D

Tror jag börjar gilla en person. Vill inte det. Eller, inget fel med det iochförsig. Det är ju väldigt mysigt. Vill vara singel så länge det "går" bara. Är så jävla kul :) Men men, som jag har skrivit många gånger förut, man får ju se hur det går...



Boy I think that I'm in love with you
Got me doing silly things when it comes to you
Boy I think that I'm in love with you
Got me telling all my friends what I feel for you


LowLowN'BellishPorrPortalen.com

Jasså, såhär är det. Har ett läppglans på mig som svider. Det är gammalt. Tog endast på mig det för att imitera Lollo (känd som "hon med rosa läppglans" av innestans alla krogvakter). Vet inte hur länge vi har suttit nu och försökt underhålla varandra. Men kul är det iallafall. På ett udda sätt. Men det är våra humor. Ingen förstår den, möjligtvis Sofia, men ingen annan. Den nya humorn. Skrev till och med en uppsats om den till Maria Timan i ettan på gymnasiet. Blev fan bra.

Imorgon bär det av till Waxholm igen. Kräftskiva. Grymt nice det ska bli. En favorit i repris om man säger så. Jag gissar att Pippis pappa kommer infinna sig nu när han hör att de "mogna kvinnorna" kommer vara på plats. Jag hoppas ocksa att en viss person ska med. Får försöka övertala honom ikväll ;). Josef och Jocke kommer iallafall och hämtar mig imorgon. Jocke med sina kryckor. Fy fan för att hoppa runt med dem där ute. Men, det gäller att ligga på topp.

Vet inte om jag ska laga någon middag. Får se. Lilli kommer iallfall med money snart och sen ska jag ringa honom. Blir trevligt :)


image27

Girls, girls, girls. At the dollhouse in Ft.Lauderdale!

Senaste tiden...

...har varit väldigt innehållsrik. Vet inte vad jag har gjort. Hmm. Ja sist jag skrev skulle jag ju iallafall till Sandhamn. Fan va kul det var där. Åt jättegod mat på Seglarhotellet där Patrik jobbar som kock. Han är väldigt duktig :)
Sen partajade vi på klubben under restaurangen. Det var också skitkul. Partade ju med Peter Magnusson (red.anm. Kungen i Hey Baberiba)...gryymt, tycker jag då det är en av mina största idoler (typ).
Ja på den resan var det ju Jag, mamma, pappa, Sandra, Niels, Christian, Daniel, Johan, Amanda, Mattias, Marika, Mats och Monica, och Partik förstås :). Plus två småtjejer som jag inte minns namnen på.
Vet bara att jag tyckte synd om dem när de inte kom in på krogen (stackare, den tiden är defenitivt förbi ;D).

Efter den kvällen tillbringade jag en vecka på båten med mamma, pappa, Sandra och Niels.
Sov nog mer än jag var vaken. Det var så himla skönt att få vila ut sig.
Var dessvärre bara en eller två dagars fint väder, men ingen skada skedd, pappa hade ju köpt Dallas boxen som jag och mamma låg klistrade framför ;)

Har ju också fyllt år. 20 BARRE! Cant belive it ;) Var på Systemet på dagen. Fan vilken grym känsla det var. Eller det tycker jag iallafall.
Har fått mycket kritik att jag har längtat så till denna dag. Tyvärr är alkohol en ganska stor del av mitt liv så att slippa vara beroende av att andra ska fixa fram det till mig och att jag istället kan shoppa det själv är  väldigt stort för määääj :D

Hade tjemiddag på kvällen. Lilli, Pony, Lollo och Roffe. Vi åt god mat och jag fick så fiiiiina presenter. En bok om mig själv (kan man tänka sig?) av Lilli och Pony. De hade gjort den så fäään :D
På kvällen sen kom det massor med folk. Var grymt kul.
Den första riktig lyckade födelsedagsferren på flera år. Ingen spya, inget bråk, inga slagsmål. Allt flöt på perfekt. Fick Champagne av Leo, Rodney och Hajen, och nån liknande driyck av Ludde och Phille sokm precis kommit hem från Magaluf.
Ja, jag vet inte mer hur jag ska beskriva denna kväll. Helt gudomlig bara. Allt blev perfekt.

Har tillbringat både idag och igår med att städa och sola.
Igår åt jag, Pony och Leo sushi. Lilli kollade på. Haha. I
kväll får vi se vad som bjuds.

Det var ett långt inlägg. Tänkte förlänga det med lite kort också :)


SYSTEMBOLAGET NÄSTA!!!


image23
Hela gänget på Seglarhotellet. Amandas kamera.

image24
Peter Magnusson som vi fick äran att dansa med till "Nathalie" ;)

image25
Min 20 årsdag. Tjemiddagen.

image26 
Kameran var såklart med. ALLT måste dokumenteras!

RSS 2.0