Hej!

Eftersom jag har fått klagomål på dålig uppdatering får jag väl ta å rycka upp mig. Lite svårt när jag är så upptagen bara. Den lediga tid man har vill man ju inte direkt spendera framför datan, men lite får man väl anstränga sig.

Helgen har varit riktigt bra. Jobbade i fredags till kvart ö 9. Efter det gick jag och Ellinor på mitt jobb ut. Båda kände sig rikitgt sluskiga men det hindrade inte oss från att partaja. Var först på City Krogen på Vasagatan, drack vin flaskor och planerade uppköp samt renovering av det där slusk stället. Gick vidare till Chaplins bar (äckelställe, jag vet, vad gjorde man där då?) Det låg ju liksom på vägen. Efter att vi varit där ett antal timmar, samt flirtat till oss "extrastarka 4.or" och ryckt glitter från taket kom R och T och hämtade oss. Vi drog till Soap Bar, vlket är ett ställe med betydligt högre klass, äldre människor och bättre musik. Både jag och Ellinor var något packade, så nattbussresan hem bestod av snarkningar. Hur jag kom hem från centrum minns jag inte ens, ajaj.

Vaknade upp halv 3 på lördagen, mådde inte bra då kan jag säga. Missade systembolaget, sorry Lilli. Haha. Jag och Sandra begav oss iallafall till centrum för att handla eftersom Mormor och Kjelken skulle komma hem på middag. Vi åt lite (sen?) lunch på Thairesturangen och sprang runt i de sopiga mataffärerna efter fikon (vilket de inte hade, Huddinge Centrum suger, tacka vet jag Hemköp City, där har de allt ;P)
Kom hem, lagade mat till gästerna. Vid 9 kom Pony och Erika och vid 10 eller senare, vet ej, åkte vi till Ludde som hade partaj. Sandra var med och Laura också :) Det var riktigt kul. Vid 2 tiden gick jag, Phille, Tommy och Pony hem till Phille (efter att ett antal människor varit och fyllekäkat på OKQ8). Där kollade vi på batman och Pingvinen, ringde till Heta Linjen och fick samtal av en något oväntad person. Somnade kl 6, vaknade halv 10. Phille skjutsade hem oss, jag kollade på Lejonkungen med Sandra, tog en powernap och åkte sedan till jobbet. Hade missat tiden bara, så jag var en och en halv timme för tidig! Som tur är ligger det endel roliga affärer i närheten (nähä?) så jag fördrev tiden i dem.

Intressant va? Min helg. Idag har jag sovit ut, behövdes verkligen. Har annars inte gjort så mycket. Ska jobba fem gånger denna vecka, känns sådär. Eller, man får väl se fram emot den saftiga lönen nästa månad :)

Måste klippa mig också, men det är en helt annan historia. So long flaggstång!
image43



"Vi är en, hör ihop, som två träd med samma rot"

.

Wuuäääääää...!!

Nu har jag fått massa nya arbetstider. Känns asbra, fast lite konstigt när man varit helt ledig så länge och helt plötsligt ska man jobba jättemycket. Men man ska faktist passa på när man kan. Pendeln hem var SÅKLART försenad, men jag hade sällskap med Thomas så det gjorde inte så mycket. Vi åt billiga (kom och köp) satsumas. Fick också lära mig hur man gör en "skal-elefant-eller-något-annat..". Mycket viktig kunskap som jag saknat hela mitt liv.
 Imorgon ska jag ta en liten runda i city innan jag börjar. Kanske jag ska klippa mig också, få se om jag hinner. Är en så busy kvinna nu för ti'n!

Helgen bjuder på jobb, middag med mormor och Kjelken, och endel partaj. Som sagt, har man FF är det ens skyldighet att bjuda till. Så det så! Imorgon slutar jag halv 9 men jag och Pony har planerat in lite skoj endå. Får se vart det leder.


I don't want no ordinary guys,
Comin' on strong to me.
They don't know what I'm lookin' for,
They don't know what I need.
They're gonna know when he gets here,
Cause the crowd will be shakin'.
I'll do anything to let him know,
That I'm his, his for the takin'.

.

Been there, done that!

Har jobbat idag. Var mycket roligt. Jag hade rastlapp (när man hoppar in i de andras kassor då de har rast). Roligare än att sitta i samma kassa hela dagen. När man har rastlapp kan man gå runt och snacka med alla och dessutom har man lite friare arbetsinsatser.
Köpte Sushi från Coop (sorry Lilli, vågade inte gå in på Foodmarket, tänk om åånnyyy skulle vart där). Iallfall, sushin var sådär. Luktade lite konstigt först och riset var en aning hårt, men det var helt okej endå.


image40image42

Haha, vadå propaganda? Det perfekta idealet. Kan riktigt höra dem tralla:

"Let's do it for our country, the red, white, and the blue.
It's Uncle Sam who's asking, so your mother will approve.
Tomorrow I'll be fighting, and I'll win this war for you.
Let's do it for our country, our country wants us to."

Skulle du vilja sova en natt på Södra station?

Den här liraren har fan för mycket fritid. Håll dock ut, lite segt i början men det blir rätt ballt ;)






Laura, du är så söt :)

Are you experienced or a beginner?

Ussssh vad jag ät seg. Blev lite för mycket igår. Men fan va kul det var. Vi var massa roliga männsikor hemma hos mig. Hade jobbat hela dagen men jag var astaggad endå. Räknade timmarna och minuterna på jobbet tills jag skulle få gå hem. Ja som sagt, det var massa folk här. Dock bara folk som man kände, vilket var rätt skönt. Det är iochförsig alltid kul att träffa nya människor, men kan vara jobbigt också med folk man inte känner. Endel är så respektlösa...snor saker tillexempel (uuuääää ;P) Bilder från kvällen finns att skåda på Facebook.

Jag är som sagtlite sliten. Ska på bio ikväll med Pony, Leo, Hajen, Tommy, Phille och Arvid. Vi ska se "Härmed förklarar jag er Chuck & Larry". Ska bli kul :)


Längesen jag gjorde en lista...därför kommer en här nu. ;)

Dagens humör: Trött och lycklig.
Dagens frisyr: Nytvättat utsläppt. 
Dagens smink: Inget just nu, kanske blir nåt tilll kvällen.
Dagens klädsel: Grön "Made in the 80's" tröja, svarta tights.
Dagens händelse: Bio, haha.
Dagens planer: Bio ;P
Dagens vill ha: En treo.
Dagens saknad: Inget som jag inte kan göra något åt ;)
Dagens drog: Telefonen, as always
Dagens finaste: "I remember you" med Skid Row.
Dagens måste: Sova, äta.
Dagens mat: Mammas hamburgare när jag gick upp vid 15.00
Dagens köp: Bio biljett
Dagens kärlek: Mina vänner
Dagens sämsta: att jag är trött (som man bäddar får man ligga)


When you get drunk I'll be the wine...

.


If life is a radio, turn up to the 10!

Jag är trött, väldigt trött. Även fast jag inte gick upp så tidigt idag. Men det är mycket kunder på eftermiddagarna. Jag tycker inte om sluskiga kunder. Sånna finns det gott om. Gnälliga kunder finns det tyvärr också gott om. Fattar inte hur endel människor kan tro att de kan behandla folk hur som helst. Gaah, vissa är idioter, andra inte.

Christian, min bror, har köpt en lägenhet :D Kvarnbergsplan i Huddinge, skitfin är den. Han flyttar om en månad. Då ska jag få hans rum, och det ska renoveras! Wohoo, Johan ska måla och tapetsera och allt som behövs. Gud så skönt det ska bli. Ska rensa ut allt onödigt skit som jag har nu som samlats på hög (de som känner mig vet att jag verkligen menar hög när jag skriver det). Suveränt säger jag bara!

Monsters Of Tribute var för övrigt gryyyyyymt! Har massa roliga kort, som dock ej går att lägga in på datan då jag ej har nån USB sladd :( Asbra band, The Troopers (Iron Maiden) var bäst, de andra var också skitbra (undantag Tributallica). Hela kvällen var asrolig, och efterfesten var klockren. Ja, man kan säga mycket men kvällen kan enkelt beskrivas med ett ord: Awsome!!!


Whatever you heard about me
Everything you hear be true
Whatever you think about me
Your mind is playing tricks on you
You know I am a liar baby, and that's the truth
And the one thing that is true is
I can always count on lyin' to you


.

Pundartrubaduren - Louise på tivoli

En liten flicka på fjorton år,
på fest hon går.
En fet joint hon får.
Dom säger att det är HASCH.
Hon känner sig borta och varm,
hon lägger sig i en killes barm.
Någon sticker nåt i hennes arm.

Hon känner sin kropp domna bort,
och allting blir svart inom kort.
Hon vaknar upp på en toalett,
ingen har hört, ingen har sett.
Vart är min tröja, vart är mina skor?

Utanför dörrem står alla och glor,
hon vill hem till sin mor.
Men vägen hem är svår,
och hon illa mår.
Hon fortsätter å går.
Till slut svimmar hon av,
nu finns hon inte längre kvar.

En liten flicka på fjorton år,
är det nån som förtsår ?'


Pundartrubaduren:
Lowlow, Bellish och Alexish



Vårat bidrag till ANT dagen i skolan 2004-03-11

.

Vadå korta? Vi har ju högklackat på oss...

En härligt ledig dag...som denna. Gud vad skönt det var att sova ut. Vaknade kl. 8 imorse och var jättepigg. Men, jag kunde inte ta för mig att gå upp, så det blev omsomning. När man halvsover sådär, att man alltså sover fast man egentligen inte behöver det drömmer jag iallfall alltid massa sjuka drömmar, som man sedan kommer ihåg hela dagen. Tänker inte gå in närmare på vad jag drömde, kan ju iallafall säga den meningen som tyngde mest, haha, eller nåt. "Men du har ju en kille, eller?!" Vad svarar man på det?. Nästan som "Du har ju en kille, eller har du två nu?!" Haha, kanske därifrån jag fick det.

Helgen kommer bli gryyyym! Fan vad jag längtar. Ska på Monsters of Tributes. Fyfan vad kul, ja jag kan helt enkelt inte beskriiiiv känslan. Spandex och hårspray och massa snyggingar på en och samma gång. Vad ska man ta sig till? Och världens bästa musik! Can´t wait!

image38


Näää, nu ska jag äta mitt pumpabröd som jag köpte hem från jobbet igår, våran bästsäljare (PLU 1114, 5 kr st).


Shout it out loud!

.

When I feel down, I want you above me!

Wohooo! Ni läser just nu bloggen som tillhör Hemköp Citys nyaste tillskott!
Yes, jobbet är mitt och jag äger hela kassaraden. Jag är bäst, sa Maj iallafall. Min lärare. Alla är så söta och snälla. Trodde aldrig att jag skulle trivas på ett kassajobb. Har alltid föraktat det yrket, men nu när man provat på det själv är det inte alls dumt. Tycker jag nu iallafall. Får väl ge det ett par veckor så blir det nog rätt så många klagomål från min sida. Men jag föredrar att leva i nuet, så jag njuter av min nuvarande lycka.

Helgen har varit utom ordentligt greeejt! Inte så nödvändigt att gå in på detaljer, men den var very good kan jag ju medge :)

Är trött som fan, har hjälpt Sandra med hennes engelska redovisning, en till av alla de grejer jag är grym på. Men det är för att jag tycker att det är så kul, att redovisa alltså.



"Alla kvinnor vill att man enbart skall ägna sig åt dem. Det är därför de flesta kvinnor älskar dumbommar."

.

RSS 2.0