Det blir en dag på stranden...

"Idag läggs det mer pengar på silikonbröst och viagra än alzeimerforskning, Så om 30 år sitter vi med där med jättepattar och ståkuk, men minns inte varför..."


Ett väldigt sant citat av Tuva Novotny, ni vet hon som var med i bla. Skilda Världar, Smala Sussie och Jalla Jalla.
När man surfar runt på alla stora bloggar så är det verkligen utseendefixering som är rådande. Och endel (nämner inga namn) verkar ju absolut vilja se ut som, ja....fjortisar.
Jaja, det var ju inte riktigt det jag tänkt att ventilera här och nu.
Jag läste någonstans förut att skandalmodellen Jordan ville ta till såkallad intimkirurgi. "Jag ska bli som en nunna" hävdar hon.
Det får mig att fundera på hur långt man kan pusha det här med skönhetsoperationer. Typ förstoring av öronsnibbarna var inne för X antal år sedan. Minns att jag läste det i Aftonbladet. Whats up with that? Stora örsnibbar. Kan någon verkligen tycka det är värt att lägga pengar på att spruta in silikon i örsnibbarna?! Eller analblekning. De enda jag kan tänka mig har nytta av det är typ...porrskådisar som ändå har en kamera uppkörd där 24/7 så varför inte. Annars känns det rätt irrelevant, om man kanske inte lider av att man kroniskt skiter på sig och blir typ missfärgad eller nåt. (Okej, nu håller det här inlägget på att spåra ut igen, ska försöka hålla mig till ämnet)

Med tanke på att typ allt går att göra nuförtiden, hur tror ni det kommer se ut i framtiden. Bli inte förvånade om detta kan läsas om i tidningarna:
Du känner dig lätt förföljd och önskar att du hade ögon i nacken. Inga problem! Var vill du ha dem? I höjd med skuldrorna eller under nackhåret?
Och för folk som har dålig andedräkt är det bara att flytta luktisinnet från näsan till tex...fingertopparna! Vilket i sin tur kan skapa endel obehaglia situationer, men ändå...

Okej slutbabblat för mig.


Varför inte, liksom...



Var sommar står du som turist, 14 dar i sträck.
Kollar in en ung basist i ett coverband på snäck

The sun is shining, and the weather is sweet!

Varför sitter jag inne kan man ju fråga sig. Det är för första gången på typ en vecka fint väder! Im happy. Ska ut och lägga mig i solen på min lediga dag. Efter det ska jag, Isa och Ellis käka middag. Ellen insisterade på korvstroganoff, inte så glamouröst, men gott :)



Här är jag och min lilla vän Laura.
Hon är Sandras bästa kompis, och jag gillar henne jättemycket :)



Usch och fy och blä!

Fyfabian vilket väder! Jag som planerat att gå ut på galej ikväll men så blir nog icke fallet. Jag vill gå på bio istället, får se vad Ellis tycker om den saken.
Det bara regnar och regnar och regnar! Jag blir spritt språngande galen!!

Just nu föräter jag mig av "Den skrattande Kon" ost. Det är så förbannat gott.
Har egentligen inget vettigt att skriva, kan promota min lillasysters blogg sålänge, hon är väldigt nöjd: Supersyrran



Kan det bli bättre?




I see my vision burn.

Shit pommes, upptäckte just att min hund lapade ur toaletten, fräsht! Det är svårt att skriva med långa naglar på detta itsybitsyteenieweenie-tangentbordet, går inte speciellt snabbt ska jag säga.

Nu var det ju ett sjuukt långt tag sen jag bloggade (igen), men jag fick upp lite gnista eftersom min syrra har bestämt sig för att bli nya blondinbella. Då kan man ju inte vara sämre, liksom...
Sandra (min syrra, heter så) försöker skapa en ny blogg, men alla namn hon bestämmer sig för är upptagna. Tillomed Frykis och SandraF var upptaget. Vem vill heta så (förutom hon)?

Nu har Sandra fått liite för mycket uppmärksamhet här, och jag pallar inte skriva mer när jag ligger i denna slacker-position i sängen. Men håll till godo med en bild på min fabulösa lilla doggie:



Figo heter han, efter Louis Figo. (portugisisk fotbollsstjärna,
portugusisk vattenhund, do you get the picture)



Seize the day or die regretting the time you lost.

RSS 2.0